Ajankohtaista

Tampere Puolimaraton 2017

📁 Ajankohtaista 🕔03.lokakuu 2016
Tampere Puolimaraton 2017

Vuoden 2017 Tampere Puolimaraton juostaan lauantaina 9. syyskuuta. Seitsemännen kerran järjestettävän tapahtuman ilmoittautuminen avataan vuoden 2016 osallistujille lokakuun ensimmäisellä viikolla ja julkisesti maanantaina 10. lokakuuta.

Mikäli olet siirtänyt osallistumisesi ensi vuodelle, saat lokakuun aikana sähköpostiisi ilmoittautumiskoodin, jolla voit ilmoittautua maksutta mukaan ensi vuoden tapahtumaan. Koodi kysytään maksuvaiheessa kassalla ilmoittautumistietojen syötön jälkeen.

Jaa ystäville

Similar Articles

Tilaa omat juoksukuvasi!

Tilaa omat juoksukuvasi!

Tiesithän, että voit myös tilata omat juoksukuvasi Tampere Puolimaratonilta? Hae omia kuviasi rintanumerollasi ja tee kuvatilaus täällä.

Read More
MENU