Ajankohtaista

Tampere Puolimaraton 2017

📁 Ajankohtaista 🕔03.lokakuu 2016
Tampere Puolimaraton 2017

Vuoden 2017 Tampere Puolimaraton juostaan lauantaina 9. syyskuuta. Seitsemännen kerran järjestettävän tapahtuman ilmoittautuminen avataan vuoden 2016 osallistujille lokakuun ensimmäisellä viikolla ja julkisesti maanantaina 10. lokakuuta.

Mikäli olet siirtänyt osallistumisesi ensi vuodelle, saat lokakuun aikana sähköpostiisi ilmoittautumiskoodin, jolla voit ilmoittautua maksutta mukaan ensi vuoden tapahtumaan. Koodi kysytään maksuvaiheessa kassalla ilmoittautumistietojen syötön jälkeen.

Jaa ystäville

Similar Articles

Varalan Urheiluopisto mukana puolimaratonilla!

Varalan Urheiluopisto mukana puolimaratonilla!

Varalan Urheiluopisto huolehtii juoksijoiden palautumisesta puolimaratonin jälkeen Tampere Puolimaraton jatkaa yhteistyötä Varalan Urheiluopiston kanssa. Suomen vanhimman urheiluopiston opiskelijat huolehtivat juoksijoiden palautumisesta

Read More
MENU