Ajankohtaista

GoGo Liikuntakeskuksessa juoksukoululuento!

📁 Ajankohtaista 🕔03.toukokuu 2017
GoGo Liikuntakeskuksessa juoksukoululuento!

Onko kesällä joku juoksutapahtuma edessä? Tule valmistautumaan tiistaina 9.5. GoGo Parkiin klo 18.30-20!
Juoksuvalmentajat Kari Ahonen sekä Mikko PItkänen pitävät luennon aiheesta: “Näin treenaat kohti puolimaratonia.” Luento toteutetaan yhteistyössä Tampere Puolimaratonin kanssa ja se on ilmainen! Kaikille osallistujille GoGo tarjoaa ilmaisen tutustumiskerran GoGolle. Osoite on GoGo Park, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere

Teemoja:
– juoksutekniikan perusteet
– tavoitteena 10 km / puolimaraton
– kuinka rytmitän juoksuharjoittelun ja kuntosaliharjoittelun
– valmistautuminen itse tapahtumaan

Jaa ystäville

Similar Articles

Juoksutapahtumien harmonia

Juoksutapahtumien harmonia

Juoksutapahtumien harmonia – tapahtumajärjestäjät puhaltavat yhteen hiileen Tampereella Tampereella juoksijaa hellitään, sillä toukokuun 20. päivä Tampereella järjestetään järjestyksessään 29. Likkojen Lenkki

Read More
MENU