Ajankohtaista

Varalan Urheiluopisto mukana puolimaratonilla!

📁 Ajankohtaista 🕔09.elokuu 2017
Varalan Urheiluopisto mukana puolimaratonilla!

Varalan Urheiluopisto huolehtii juoksijoiden palautumisesta puolimaratonin jälkeen

Tampere Puolimaraton jatkaa yhteistyötä Varalan Urheiluopiston kanssa. Suomen vanhimman urheiluopiston opiskelijat huolehtivat juoksijoiden palautumisesta tapahtuman jälkeen Palautumisareenalla.

Varalan urheiluopistolla on paikkansa tamperelaisten sydämessä. Varalalla on pitkät perinteet koulutuksessa, mutta toiminta on laajentunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

– Varala tekee paljon yhteistyötä eri urheiluseurojen ja ammattiurheilijoiden kanssa ja monelle Varala tulee helposti mieleen, kun miettii haluavansa lisäosaamista liikunnan alalta. Nykyään vielä enemmän näkyy työhyvinvointi, monet työpaikat ovat löytäneet Varalan esimerkiksi tyky-tai virkistyspäivien toteuttajana. Tulevaisuudessa Varala tähtää olemaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keidas, sanoo Varalan urheiluopiston hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.

Suni toivoo, että myös kuntoilijat rohkaistuisivat kokeilemaan Varalan palveluita.

– Varalan palveluista löytyy kattavasti palveluita ja apuja kuntoilijoille niin ravinnon, palautumisen kuin treeninkin saralla. Varala tarjoaa erilaisia testauspalveluita myös kuntoilijoille, ei vain ammattilaisille.

Tampere Puolimaratonilla Varalan urheiluopiston toimintoja nähdään Palautumisareenalla. Minkälaisia apuja juoksijalle on siellä tarjolla?

– Viimeisen vuoden opiskelijat ovat suunnitelleet palautumisohjeet ja harjoitteita, joita olisi hyvä tehdä kovan treenin tai kisan jälkeen. Luvassa on ohjeita venyttelyyn ja verryttelyyn ihan paikan päällä ja myös kotiin vietäväksi. Nykyään palautumiseen kiinnitetään yhä enemmän huomiota ja näin tekee myös Varala, Suni toteaa.

Tampere Puolimaraton ja Varala tekevät yhteistyötä jo kolmatta vuotta. Mikä näitä kahta yhdistää?

– Varmasti molemmilla on intohimo urheiluun ja liikuntaan, ja tätä kautta yhteistyö viriää. Myös ammattimaisuus yhdistää puolimaratonia ja Varalaa. Molemmilla on ammattimaisuus mukana kaikessa toiminnassa, Suni kiteyttää.

Lisätietoa Varalan urheiluopiston palveluista: https://varala.fi/

Jaa ystäville

Similar Articles

GoGo Liikuntakeskuksessa juoksukoululuento!

GoGo Liikuntakeskuksessa juoksukoululuento!

Onko kesällä joku juoksutapahtuma edessä? Tule valmistautumaan tiistaina 9.5. GoGo Parkiin klo 18.30-20! Juoksuvalmentajat Kari Ahonen sekä Mikko PItkänen pitävät luennon

Read More
MENU