Osallistujille

Tervetuloa Tampere Puolimaratonille 9.9.2017!

Tutustu huolella tapahtuman alustavaan osanottajan oppaaseen (muutokset mahdollisia).

Sääntöihin pääset tästä.

Tervetuloa mukaan Tampere Puolimaratonille! Tapahtumassa juostaan puolimaraton ja 10 kilometriä. Ilmoittaudu mukaan ja tutustu oheiseen osanottajan oppaaseen!

Ilmoittaudu mukaan tästä. Netissä voi ilmoittautua 7.9. kello 23.59 asti. Sen jälkeen jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumakansliassa.

Tapahtumakanslian puhelinnumero: 0440-627 973.

Tapahtuma-aikataulu:

Perjantai 8.9.
12.00–20.00 Tapahtumakanslia avoinna Intersport Koskikeskuksessa.

Lauantai 9.9.
10.00–14.15 Tapahtumakanslia avoinna Intersport Koskikeskuksessa.

HUOM! Ennakkoon ilmoittautuneiden numeroiden jako päättyy kello 14.15 ja jälki-ilmoittautuminen kello 14.00.

14.45 Ohjattu alkuverryttely Keskustorilla
15.00 LÄHTÖ puolimaraton ja 10 km (lähtöpaikka Keskustorilta)
18.00 Maali suljetaan

Tapahtuma-alue:
Tampere Puolimaraton valtaa koko Tampereen keskustan. Alue muodostuu Ratinan stadionin, Koskikeskuksen ja Keskustorin rajaamaan tiiviiseen keskuskolmioon. Tapahtuma-alue aukeaa kello 12.00. Tapahtumakanslia palvelee osallistujia Koskikeskuksen Intersportissa, josta on vain parin minuutin kävelymatka sekä Ratinan stadionin maalialueelle sekä Keskustorin lähtöalueelle. Valvottu vaatesäilytys on stadionin katsomossa. Myös puku- ja pesuhuoneet sijaitsevat stadionilla. Maalissa kaikki osallistujat saavat osannottomitalin ja  alueella on Palautumisareena, jossa ovat mm. Varalan Urheiluopiston piste ja Mehiläinen.  Juoksun jälkeinen ruokahuolto on myös stadionin ylätasanteella. Alueella on myös arvotavarasäilytys (maksullinen 5€), joka sijaitsee stadionin pääkatsomon takaosassa olevassa kahviossa. A4-kirjekuoreen voit laittaa esimerkiksi puhelimen, avaimet ja kukkaron.

Ajanotto:

Tapahtumassa käytetään ajanottoon numerolappuun kiinnitettyä mikrosirua, joka takaa nettoajan jokaiselle lähtöviivalta maaliin. Virallinen tulosluettelo julkaistaan bruttoaikojen mukaisessa järjestyksessä. Nettoaikasi näet omista tuloksistasi. Numerolappua ei tarvitse palauttaa juoksun jälkeen.

Ensiapu

Tampere Puolimaratonin ensiavusta vastaa Mehiläinen. Ensiapupisteet sijaitsevat jokaisella juoma-asemalla. Tapahtuma-aleella maalissa on myös Mehiläisen teltta, joka palvelee juoksijoita maaliin tulon jälkeen Palautumisareenalla.

Huolto

Juoksureitillä on useita juoma-asemia.

Maalissa on ruokahuolto.

Juoma-asemat

Juoma-asemien urheilujuoma ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. Juoma-asemat sijaitsevat seuraavasti:

10 km matkalla: 2.0, 5.1 ja 8.6 kilometrin kohdilla.
Puolimaratonin matkalla: 2.0, 5.1, 8.6, 10.1, 12.4, 13.9, 17.0 ja 18.7 kilometrin kohdilla.
Juomapisteillä juomat ovat järjestyksessä: MAXIM – VESI

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumakansliassa perjantaina 8.9. kello 12.00–20.00 ja lauantaina 9.9. kello 10.00–14.00.

Jänikset

Puolimaratonilla juoksua ovat vauhdittamassa jänikset vauhdeissa 2:00.00, 2:10.00 ja 2:20.00. Jänikset esitellään lähdössä.

Kuvaus

Tapahtuman järjestäjällä on oikeus käyttää tapahtumassa ottamiaan kuvia omassa viestinnässään ja markkinoinnissaan. Vuoden 2016 tapahtumakuvia voit tilasta osoitteessa http://puolimaraton.kuvatilaus.fi/kuvaus/2016.

Lähtö ja maali

Tampere Puolimaratonin lähtö tapahtuu Tampereen Keskustorilta noin 300 metrin päässä Ratinan stadionista. Maali sijaitsee Ratinan stadionin ylätasanteella, missä on myös maalin jälkeinen huolto ja Palautumisareena.

Numeroiden jako

Osanottajapaketti on noudettavissa tapahtumakansliasta. Pakettiin kuuluu osanottajanumero ja hakaneulat. Ajanottoon tarvittava mikrosiru on kiinnitetty numerolapun takapuolelle. Osanottajapakettiin kuuluu myös osanottajalahjana tekninen t-paita.

Osanoton peruutus

Jos osallistuja on maksanut peruutusturvamaksun, osanotto voidaan siirtää ensi vuoteen lääkärintodistusta vastaan. Katso ohjeet tästä.

Palautuminen
Maalialueella sijaitsevalla Palautumisareenalla palautumistasi nopeuttavat Lääkärikeskus Mehiläinen ja Varalan Urheiluopisto.

Palkinnot

Puolimaratonilla viisi ja kympillä kolme kokonaiskilpailun parasta naista ja miestä palkitaan. Palkintoina on Maximin tuotepalkintoja sekä Viking Linen lahjakortteja. Puolimaratonin voittaja saa 200 euron bonuksen, jos hän juoksee uuden reittiennätyksen. Kaikki maaliin juosseet saavat lisäksi osallistujamitalin.

Pysäköinti

Ratinan stadionin välittömässä läheisyydessä sijaitsee rajallisesti maksuttomia parkkipaikkoja. Myös Laukontorin alueella on pysäköintitilaa. Ratinan stadionin läheisyydessä olevassa Koskikeskuksessa on maksullista pysäköintitilaa. Muista mahdollisista pysäköintijärjestelyistä tiedotamme vielä ennen tapahtumaa.

Koska Ratinan Stadionin alueella on pysäköinti suljettu, suosittelemme käyttämään Tammerkosken toisella puolen olevia alueita:

Nalkalan rantapuisto, Nalkalankatu
33200 Tampere
61.491504, 23.757463

Pyhäjärvenkatu 5
33200 Tampere
61.491156, 23.752142

Eteläpuisto 2
33200 Tampere

Reitti

Molemmat reitit ovat virallisesti mitattuja. Tutustu reittiin osoitteesta puolimaraton.fi.

Sarjat

Tampere Puolimaratonilla juostaan puolimaraton ja 10 kilometriä, ja sarjat ovat Naiset ja Miehet.

Suihkut ja pukuhuoneet

Suihkut ja pukuhuoneet sijaitsevat Ratinan stadionin pääkatsomon tiloissa. Kulku tiloihin tapahtuu katsomotasanteelta.

Suoritusaika

Maksimisuoritusaika on 3 tuntia. Maali suljetaan 18.10.

Tulokset

Tulokset päivittyvät reaaliajassa UltimateSport Servicen sivuille. Tuloksiin pääset tästä.

Jaa ystäville
MENU