Säännöt 2017

Säännöt 2017

Kaikki Tampere Puolimaraton -tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Tampere Puolimaratonin vastuullisena järjestäjänä toimii Tampereen Pyrintö.

Muista!

Henkilökohtaisen osanottajanumeron siirto toiselle henkilölle tai matkanvaihto on mahdollista vain erikseen sopimalla tapahtumakansliassa. Järjestäjällä on oikeus periä siirtokuluina 5 €/siirto. Ryhmien toivotaan ilmoittavan etukäteen, milloin ja keiden numerot noudetaan keskitetysti.

Rintanumero

Rintanumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeroa ei saa taittaa tai peittää. Osanottajalla ei ole oikeutta peittää tai poistaa järjestäjän asettamia mainoksia. Rintanumeron saa pitää suorituksen jälkeen.

Osanottajanumero on henkilökohtainen eikä toinen henkilö voi juosta sen kanssa. Jos henkilötietoja ei ole muutettu tapahtumakansliassa ennen lähtöä, osallistuminen hylätään. Ilman numeroa ei pääse maaliin. Ilman numeroa juoksevat poistetaan myös reitiltä.

Osanoton siirto ja peruutusturvamaksu

Mikäli maksat 8 euron peruutusturvamaksun ilmoittautumisen yhteydessä, ja joudut vamman tai sairauden takia peruuttamaan osallistumisesi, siirrämme osanottosi seuraavalle vuodelle. Siirto edellyttää, että lähetät meille kopion lääkärintodistuksesta (päivätty ennen kilpailua). Siirron voi tehdä vain itselleen ja vain yhden vuoden eteenpäin. Tampere Puolimaraton -tapahtuma ei palauta osanottomaksuja missään tilanteessa. Peruutusturvamaksu sisältyy 31.3.2017 mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin.

Sarjat

Tampere Puolimaratonilla juostaan kymppi ja puolimaraton, ja molemmissa on kaksi sarjaa. Sarjat ovat naiset yleinen ja miehet yleinen.

Kilpailun kesto

Kilpailun virallinen suoritusaikaraja on kolme tuntia.

Keskeyttäminen

Mikäli joudut keskeyttämään, ilmoittaudu lähimpään huoltopisteeseen / ensiapupisteeseen. Ilmoita huoltopisteen vastaavalle, jos tarvitset kyydin tapahtuma-alueelle.

Hylkääminen

Tapahtuman tuomaristolla on oikeus hylätä urheilusuoritus ja poistaa osanottaja reitiltä, mikäli tämä ei noudata sääntöjä tai annettuja ohjeita. Urheilusuoritus hylätään automaattisesti, mikäli osanottajalla ei ole kilpailunumeroa tai se ei ole hänen omansa.

Vastuu

Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen juoksija osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Ikäraja

Tampere Puolimaratonilla ei ole alaikärajaa. Alle 18-vuotiaiden osallistuminen edellyttää vanhempien / huoltajan luvan.

Videointi ja valokuvaus

Maaliintulijat videoidaan. Tunnistamiseen tarvitaan numeroa, joka on selvästi näkyvissä. Järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville ja videotallenteille.

Tulokset

Tampere Puolimaratonilla on ajanottosiru on kiinnitetty rintanumeroon. Jokaiselle osanottajalle otetaan sekä brutto- että nettoaika. Bruttoaika on osanottajan aika lähtölaukauksesta maaliin.

Nettoaika on osanottajan aika lähtöviivan ylityksestä maaliin. Virallinen tulosluettelo julkaistaan bruttoaikoina kansainvälisen käytännön mukaan. Tulokset julkaistaan tapahtuman nettisivuilla.

Palkinnot ja palkintojen jako

Puolimaratonilla palkitaan viisi parasta miestä ja naista ja kympillä viisi parasta miestä ja naista. Palkintojenjako tapahtuu maalialueen palkintokorokkeella heti, kun kaikki sarjan palkittavat on saatu maaliin.

Osoitetietojen käyttö

Osallistujien osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinoinnissa, ellei osallistuja sitä erikseen kiellä.

Ajanotto

Ajanottoon käytetään rintanumeroon kiinnitettyä mikrosirua. Rintanumeroa tai sirua ei tarvitse palauttaa juoksun jälkeen.

Muut ohjeet

Näiden sääntöjen lisäksi osallistujat ovat velvollisia noudattamaan muita järjestäjien antamia ohjeita.

Johtoryhmä ja tuomaristo

Tampere Puolimaratonin johtoryhmän / tuomariston muodostavat kilpailun johtaja, projektipäällikkö ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja.

Valitukset

Valitukset tulee tehdä viimeistään tunnin kuluttua kilpailun päättymisestä kirjallisesti kilpailukansliaan johtoryhmän käsiteltäviksi.

Jaa ystäville
MENU